17 & 18 januari 2024

15 & 16 januari 2025

Nieuwelaar van der Mee Tuinplanten

Wij, Nieuwelaar- van der Mee Tuinplanten gevestigd in Haaren, ‘de tuin van Brabant’ zijn sinds 2002 een betrouwbare partner voor tuincentra, handelsbedrijven, groeninkopers, hoveniers, (groot) groenvoorziener en gemeentes. Wij werken vanuit onze passie en zijn uiterst gedreven in het kweken van kwaliteitsvolle sierheesters. Wij kweken in kas, volle grond en op containervelden. Dit doen we inmiddels op drie locaties. De hoofdmoot van ons assortiment bestaat sinds 2017 uit de teelten: Pieris, Rhododendron en Skimmia in diverse variëteiten. Daarnaast beschikken we over een breed assortiment zwaardere maten sierheesters in container variërend in de potmaten van P13 t/m C45. Onze planten zijn voor u als groeninkoper duidelijk te herkennen door middel van de gerecyclede paarse pot en het moderne, hedendaagse foto-etiket. Ook wel een blikvanger voor uw consument!

Binnen ons bedrijf focussen wij ons tevens op het compleet maken van beplantingslijsten voor onze hoveniers, (groot) groenvoorzieners en gemeentes. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij waar we de meest kwalitatieve heesters, vaste planten, bomen en bosplantsoen bij onze collega-kwekers kunnen inkopen. Met onze eigen vrachtwagen leveren wij de bestellingen in overleg op routes in Nederland, België en Duitsland. Natuurlijk is het ook mogelijk om  bij ons op locatie af te halen.

Galerij

Scroll zijwaarts

Kortom, bent u geïnteresseerd in:

  • Kwalitatieve tuinplanten
  • Complete beplantingslijsten
  • Een visueel assortiment (grote) tuinplanten
  • Een fijne handelspartner

Dan bent u bij Nieuwelaar- van der Mee Tuinplanten vof aan het juiste adres!! Neem contact op en ons gedreven team gaat voor u aan de slag!

Correspondentieadres: Tongeren 62 5282 JH Boxtel

Contactgegevens

Oisterwijkseweg 1a
5076 ND Haaren
T: +31(0)411 62 3130
F: +31(0)411 62 3338
E: info@nieuwelaarvandermee.nl

Actuele voorraadlijst

Benieuwd naar de voorraadlijst van Nieuwelaar van der Mee Tuinplanten? Deze kunt u hier bekijken en/of downloaden.