17 & 18 januari 2024

15 & 16 januari 2025

La Serra ExclusivePlants

In het pittoreske Esch, ook wel ‘De Glimlach van Brabant’ genoemd, vindt u, sinds 30 jaar, onze handelskwekerij. Een all-round bedrijf met een dienstverlenende instelling.
Bij ons is de klant de nog steeds koning en wij zorgen er dan ook graag voor, dat deze met een grote glimlach ons bedrijf weer verlaat!

 

De drie pijlers van La Serra ExclusivePlants

1. Groenprofessionals zoals hoveniers, groothandels, tuincentra en andere wederverkopers vinden bij ons een groot assortiment (solitaire) bomen en heesters. Met diepte in het assortiment bieden we veel keus binnen soorten, zoals bijvoorbeeld grote(re), volwassen bomen. Die keuren en zoeken we zelf uit bij kwekers in voornamelijk Italië en Spanje. We hebben altijd een ruime voorraad om uit te kiezen (cash & carry) en krijgen wekelijks nieuwe aanvoer binnen. Zo kunnen we goed inspelen op wensen van klanten die iets speciaals zoeken of snel bomen of heesters nodig hebben.

2. In onze eigen kas kweken we met veel zorg kuip- en terrasplanten en bloeiende hangplanten. Daarmee is het allemaal ooit begonnen voor La Serra. We kiezen bewust voor de kweek van bijzondere soorten en maten, zodat we onze klanten een onderscheidend assortiment kunnen bieden.

3. Ook bieden we totaaloplossingen aan hoveniers. Op basis van een tuinontwerp gaan wij met onze kennis van de markt aan de slag met hun ‘boodschappenlijst’. Naast onze eigen inkoop en kweek, betrekken we bomen, heesters en planten van de beste kwekers in Nederland en België. Zo blijft de inkoop voor de klant in één hand en dat is wel zo overzichtelijk en gemakkelijk.

Galerij

Scroll zijwaarts

Contactgegevens

De Wertjes 8
5296 NC Esch
T: +31 (0)411 60 13 23
F: +31 (0)411 60 14 20
E: info@laserra.nl

Actuele voorraadlijst

Benieuwd naar de voorraadlijst van La Serra ExclusivePlants? Deze kunt u hier bekijken en/of downloaden.