17 & 18 januari 2024

15 & 16 januari 2025

Kwekerij Aad Vermeer

Kwekerij Aad Vermeer kweekt vanuit een steeds sterkere overtuiging/missie dat we met ons bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld, voorbeelden hiervan zijn: gebruik van circulaire substraten, geen chemische ziektebestrijding in buitenteelten en circulair watergebruik. Binnen de boomkwekerij sector hebben wij niet als doel om de grootste te worden maar wel de beste te zijn in wat we doen door continue innovatie door te voeren in het kweken en toepassen van planten. Onze focus ligt op het vermeerderen van vele verschillende bamboe soorten, het groeien van sedum voor groendaken en het bedenken van steeds nieuwe toepassingen, voornamelijk op het gebied van duurzaamheid. Om een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan een groenere wereld zijn we ook continue opzoek naar verduurzaming van onze huidige teeltsystemen.

Plantgoed:

  • Fargesia bamboe (10+ soorten, niet-woekerend)
    • Hierin bieden wij een mooi divers Fargesia assortiment aan. Onze Fargesia soorten verschillen in kleur, lengte, bladvorm en vorm (rechtopgaand of bossig). Wat onze soorten gemeen hebben is dat wij alleen hoge kwaliteit uitleveren aan onze klanten.

Maten:
Afhankelijk van het soort Fargesia leveren wij maten tussen de 100-225 cm, welke verkocht worden in 15 en 45 liter potten zowel pot gekweekt als vers opgepot of als kluitplant.

Galerij

Scroll zijwaarts

Afzetmarkt:

  • Collega kwekers
  • Handelsbedrijven
  • Hoveniers

Teeltlocatie:  Belversestraat 21 5076 PK Haaren

Contactgegevens

Koestraat 9
5071 EE Udenhout
T: +31(0)6 170 363 00
E: info@aadvermeer.nl