17 & 18 januari 2024

15 & 16 januari 2025

Plantenkwekerij Joost Sterke

De omringende rijke zandgronden in het Groene Hart van Brabant zijn uitstekend geschikt voor de plantenteelt. We beschikken over 40 ha volle grond, 4 ha containervelden en 1,4 ha kassen. Het gehele jaar kunnen we kwalitatief hoogwaardige heesters leveren, in pot of met kluit.

Hoofdteelten

Wij zijn trots op ons zeer uitgebreide assortiment (sier)heesters, haagplanten, coniferen en grassen. Met meer dan 250 soorten kunnen wij de professionele markt goed van dienst zijn. We leveren planten zowel in containerteelt of uit de volle grond. Ook de aflevering kenmerkt zich door uiterste precisie en kwaliteit. Met ons team staan wij voor onze planten en wat we afleveren.
Onze hoofdteelten in de volle grond zijn;

  • Photinia
  • Prunus Laurocerasus
  • Prunus Lusitanica Angustifolia
  • Taxus
  • Siergrassen
  • Fagus

Galerij

Scroll zijwaarts

Kwalitatieve, duurzame planten door innovatie

Onder andere innovatie heeft ons gebracht waar we nu staan. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Ook zij pakken mee aan en denken mee over hoe we de teelt slimmer, duurzamere en kwalitatiever kunnen maken. We investeren in precision farming binnen de boomkwekerij. Zowel planten, als snoeien, rondsteken en ondersnijden gebeurt op GPS. Met een bodemscanner weten we precies wat we waar op het perceel moeten aanbrengen qua voeding en waterhuishouding. Met een drone scannen we onze percelen, tellen we de planten en meten de formaten. Water geven we door middel van ondergrondse druppelslangen. En we blijven investeren in innovaties om zo tot het beste product te komen.

Als betrouwbare en flexibele leverancier leveren wij aan tuincentra, de groothandel, grootgroenvoorzieners, hoveniers, cash & carry’s en bouwmarkten in binnen- en buitenland.

Wilt u onze kwekerij bezoeken? U bent van harte welkom.

Contactgegevens

Heesakker 10
5076 PR Haaren
T: +31 (0) 411-621542
E: info@jooststerke.nl

Bekijk de bedrijfsfilm:

Actuele voorraadlijst

Benieuwd naar de voorraadlijst van Plantenkwekerij Joost Sterke? Deze kunt u hier bekijken en/of downloaden.