17 & 18 januari 2024

15 & 16 januari 2025

Bart van Roessel Tuinplanten

Bart van Roessel Tuinplanten is al ruim twintig jaar gevestigd in het Brabantse Haaren, “De tuin van Brabant”. Gevestigd aan de Berktweg, een parallelweg van de provinciale weg (N65) ’s-Hertogenbosch-Tilburg. Op een oppervlakte van 2,5 hectare containervelden en 2,5 hectare kas wordt een breed assortiment bladhoudende heesters in grotere aantallen gekweekt, waarvan een groot gedeelte jaarrond leverbaar is. Kwaliteit leveren vinden wij belangrijk, dus snoeien wij regelmatig zodat een mooie, vollere plant wordt gekweekt. Ook duurzaamheid vinden wij van groot belang. Zo maken wij gebruik van potten van gerecycled materiaal, hebben wij een circulair watersysteem en zijn wij MPS-gecertificeerd.

Onze hoofdsoorten zijn onder andere euonymus, sarcococca, leucothoe, photinia en lavendel. Deze soorten leveren wij in diverse variëteiten, waaronder verschillende licentiesoorten, en in verschillende potmaten. Voornamelijk 1L- en 2L-containers, sommige soorten ook in 5L. Onze planten worden via verschillende kanalen verkocht in binnen en buitenland. De belangrijkste afnemers zijn tuincentra, exporteurs, (handels)kwekerijen en grootgroenvoorzieners. Al onze planten kunnen worden voorzien van een foto-etiket uit onze eigen lijn, waarop de bloeiwijze en andere belangrijke informatie voor de verzorging terug te vinden is.

Galerij

Scroll zijwaarts

Doordat alle werkzaamheden centraal worden uitgevoerd op één locatie is het mogelijk snel, efficiënt en nauwkeurig te werken. Grotere partijen leveren is dan ook geen probleem. Ook voldoen wij graag aan specifieke klantenwensen, zoals het aanbrengen van prijsstickers of het mengen van planten. Dit alles zorgt ervoor dat wij een flexibele partner kunnen zijn voor onze klanten. Wij denken graag met u mee!

Wij nodigen u ook graag uit voor een bezoek aan onze kwekerij, zodat u ons assortiment met eigen ogen kunt aanschouwen en overtuigd raakt van onze kwaliteit. De koffie staat uiteraard klaar!

Contactgegevens

Berktweg 10
5076 PA Haaren
T: +31(0)6 203 67 956
F: +31(0)411 62 53 27
E: info@bvanroessel.nl

Actuele voorraadlijst

Benieuwd naar de voorraadlijst van Bart van Roessel Tuinplanten? Deze kunt u hier bekijken en/of downloaden.